15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-26-2015
Думаю что это заслуживает отдельной темы -
http://imgur.com/gallery/phdF4
Доп. цитата из обсуждения:
"When doing sous vide steaks and other smaller chops that will only be in the water bath for an hour or three, I usually sear at the end. However, if I'm doing a large piece that is going to be in there awhile, I do a pre-sear.
Part of this is for flavor reasons. The sear kicks off the Maillard reaction (browning meat) which generates all those delicious savory roasted meat flavors. Since the roast is going to be in the bag for so long, it's long enough for that flavor to spread and permeate the whole roast. I notice a more pronounced savory roasted flavor when doing it this way.
Also, there are some good food safety reasons for doing this. While 130F for 15 hours is enough to kill most of the nasty stuff you'd find on a roast, there are some things that could conceivably be living on the surface of that beef that might survive that and lead to off flavors (or worse!) if given that much time to do their thing. However, there is pretty much nothing that can survive being tossed onto a 450F cast iron skillet and smothered by smoking hot oil."
NB Никнейм у чувака тоже занятный.
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-26-2015
Немного "науки" :)
http://www.scienceofcooking.com/maillard_reaction.htm
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-26-2015
А вот и сам девайс -
http://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/?gclid=CjwKEAiAkvmzBRDQpozmt-uluCQSJACvCd1lM3V0PFWq-X1lzjNr09YEdIv0ayUZTlt0M0yhkDP0hBoCZ0vw_wcB
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
wired - 12-26-2015
микроволновка навьіворот?
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
s3t - 12-26-2015
больше напоминает кипятильник для айфона :)
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
wired - 12-26-2015
от есиб там мясо рядом не лежало,так бьі и подумал.
ну оно ж типа греет или куда?
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
wired - 12-26-2015
аааа, тока заметил, в кастрюльке вода есть. тада все б.м. понятно.
надо кипятильнику термостат присобачить, попробовать
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-26-2015
Там еще что-то для циркуляции стоит. Но если нагруватель снизу то наверное можно и обойтись.
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
bobby_ii - 12-27-2015
А как оно в воде больше 140С дает? Может, там масло или жир? И если давать такую температуру по всему объему мсяо и там будет происходить ЭТА реакция - будет ли это правильно?
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-27-2015
Есть такие единицы как градусы фаренгейта :)
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
bobby_ii - 12-27-2015
В Фаренгетах там что-то про 285Ф было написано.
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-27-2015
В аннотациях к картинкам все написано.
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 12-30-2015
Думал заказать, но как я понял оно существует только в 110В версии
https://www.hamiltonbeach.com/stay-or-go-slow-cookers-set-forget-6-qt-programmable-slow-cooker-33969.html
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 01-06-2016
Вот и идею с кипятильником в жизнь воплотили :)
http://imgur.com/a/z6MWB
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
wired - 01-06-2016
вот видно у чела руки с правильного места. Респект.
Интересно как оно на вкус вьіходит
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 01-26-2016
http://www.seriouseats.com/2015/06/food-lab-complete-guide-to-sous-vide-steak.html
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 02-07-2016
А вот шоб вы все знали!
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 02-16-2016
Или вот так:
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
begemot - 02-16-2016
И что, прям так все 15 часов?
RE: 15-Hour Sous Vide Herb Crusted Christmas Strip Roast -
БендеровецЪ - 02-16-2016
Не, эти гораздо меньше, но идея та же. см пость #16