10-13-2019, 04:24 AM
(Сообщение последний раз редактировалось: 10-13-2019, 04:26 AM Rinceweed.)
nazar Написал:Бінауралка налаштована на фрі-спейс, так як ми рідко слухаєм музику в такому варіанті(на вулиці) потрібно мінімум 3дні для привикання (без переключень бінауралки). Ефект буде таким, що назад ви вже не вернетесь ніколи.На три дні мені його не залишать, на жаль, багато бажаючих, і я останній по пріоритету.) Спробую хоч за день оцінити.
nazar Написал:Немає спотворень, відповідно немає тормозу для гучності, але це може створити неприємний еффект, коли піковий рівень перевалює за 105..115дб(в залежності від людини) СПЛ то сильно збільшуються спотворення самих вух, що призводить до швидкої втомлюваності, на Фокусі не треба слухати дуже гучно, все прекрасно чутно на любій гучності.Так, я пам'ятаю цей комент і намагаюсь не викручувати більше 12:00, а більшість матеріалу на 10-11 слухаю, дякую.
nazar Написал:ЗІ Бітперфект можливий тільки на АСІО і на ВАСАПІ ексклюзів пуш, відповідно "мастер рег гучності" вінди не працює.Я вже з'ясував щойно, що цей глюк лише в Roon (при будь-яких налаштуваннях, там є "DSP Volume", "Fixed Volume" та "Device Volume", підключення по WASAPI). У Foobar2000 та PotPlayer гучність регулюється на комп'ютері, все ОК.
nazar Написал:ЗІІ Які навушники?Навушники я взяв у Yuragon, в нього остання версія навушників від Max Nano з Києва (неофіційна назва Final Carbon), ви їх ще не чули. Ви чули попередню версію, але вони дуже сильно відрізняються.